Excitera rekryterar

Excitera - den studentdrivna, ideella entreprenörskapsföreningen - Rekryterar nu personer inför nästa verksamhetsår på olika positioner.

 

Excitera skapar och utvecklar intresset för företagande och medlar kontakten mellan studenter, näringsliv och forskning. Detta gör vi genom våra fyra projekt som drivs av medlemmar från de större lärosätena i Stockholm. Vi vill nu ge dig chansen att gå med och hjälpa till att driva föreningen under kommande verksamhetsår.

 

Att vara med i Excitera innebär att du får möjlighet att arbeta i skarpa projekt med riktiga partners, riktiga pengar och skapa kontakter som hjälper dig i din karriär. Våra alumner påpekar ofta vilken positiv inverkan deras engagemang har varit i arbetslivet.

 

"Excitera har lärt mig allt jag behöver för att driva stora projekt, bolag samt utveckla mina kreativa sidor. Detta har gjort det möjligt för mig att göra en väldigt snabb karriär i de mest utmanande miljöerna!" -Bartek Gudowski, VD Viasat Satellite (MTG)


"Excitera är bland det roligaste jag har gjort under min tid på KTH. Det är svårt att med några korta ord beskriva varför, man måste helt enkelt uppleva det själv!" -Monika Hanson, Product Manager Entertainment Solutions, Ericsson Multimedia


Vi söker inför nästa räkenskapsår med, överlämning i juni, upp till åtta drivna och ambitiösa studenter som vill få praktisk erfarenhet inom områdena ekonomi/redovisning, kansli, projektledning/projektarbeten, IT samt PR.

 

Studenter eller före detta studenter, gäller samtliga utbildningar och högskolor, är välkomna att skicka in en ansökan.

Vi söker främst dig som har:

1. Har ett brinnande intresse för entreprenörskap och projektadministrering.
2. Vana att arbeta i grupp, kan ta ansvar och är idérik.
3. Teoretisk och gärna praktisk kunskap inom det område som ansökan avser.
4. Har en akademisk utbildning (pågående eller avslutad.)

De aktuella tjänsterna som vi utlyser är:

IT-ansvarig (en tjänst)
Kassör/ekonomi ansvarig (en tjänst)
Projektledare/projektmedlem (fyra tjänster)
PR-ansvarig (en tjänst)
Sekreterare (en tjänst)
Projektkoordinator (en tjänst)

Ansökan ska bestå av CV samt ett introduktionsbrev där du förklarar inom vilket av ovanstående områden som du vill arbeta med, samt varför du tror att du är kvalificerad att arbeta inom just detta område.

 

Skicka din ansökan senast 1/5 till [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0