Accenture Case-competition

Funderar du på en karriär inom affärssystem och IT? Då tycker Excitera att du ska söka till Accenture Case Competition och tävla om en resa till New York!

I Accentures casetävling Accenture Case Competition får du under en hel dag möjligheten att prova på och få insikt i konsultrollen på Accenture. Tävlingen riktar sig främst till dig som studerar vid civilingenjörs-, systemvetar- eller datavetenskapliga program och kommer att äga rum på Accentures kontor i Stockholm lördagen den 17 april 2010.

Verklighetsbaserat affärssystemcase
De studenter som väljs ut till tävlingen sätts samman i lag med andra toppstudenter från olika högskolor. Tillsammans löser och presenterar ni ett verklighetsbaserat affärssystemcase under realistiska former med handledning från erfarna Accenture-konsulter. Accenture står för resor och boende där det behövs och alla som deltar i tävlingen bjuds på middag och fest på kvällen efter tävlingen.

Vinn en resa till New York!
Det lag som presenterar den bästa lösningen vinner en resa till Accentures kontor i New York tillsammans med Accenture!

Anmäl dig genom att skicka CV, betyg och en kort motivering till [email protected]. För mer information, besök hemsidan accenture.se/casecompetition

Sista ansökningsdag är den 21 mars 2010!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0